IGUALADA GUANYA LA COPA DE FRANÇA AMB L’EDU FERNÀNDEZ

euskadiIgualada ha guanyat aquest cap de setmana una Copa. La francesa. Ho ha fet a través d’un dels eus millors jugadors de tota la història, Edu Fernàndez. La Vendeène, del llegendari capità de l’IHC (arlequinat per sempre) va imposar-se a l’equip del Noisy Le Grand que jugava la final a casa. La Vendeene es va imposar per 3 a 2 amb gol d’or a la pròrroga del també català Borja Lòpez. Edu Fernàndez i els seus companys havíen eliminat a les semifinals al potent Saint Omer  per 7 a 2 (amb 2 gols de Borja i 5 del mateix Edu, que també en va fer un a la final). La final podria haver estat encara més igualadina perque Marc Muntané va quedra fora de la final ja que el seu equip va perdre amb el Noisy per 6 a 5, també amb gol d’or. Finalment el Coutras va quedra quart ja que va caure en la final de consolació contra el Saint Omer per 5 a 2). La mevaweb ha parlat amb l’històric capità igualadí.

P- Que se sent després de guanyar un títol a França?

EDU-  Doncs és una sensació extranya… Molt content per tota la gent que ha lluitat per aconseguir-lo (jugadors, entrenadors, dirigents, seguidors,…) i perquè és la recompensa a molt treball i esforços!!

P- La final va ser dura eh?

EDU- Si. La final es va complicar molt… De poder anar guanyant tranquils (vam tenir moltes ocasions) després d’anar per davant 2-0 des del principi, vam passar a estar 2-2 i a una falta de la directa en contra a la pròrroga… I vam marcar el gol d’or!! Abans havíem marcat Carlo Di Benedetto i un jo, i el gol d’or el va fer el Borja. I tot això davant del Noisy i al seu pavelló.  No és igual com  la copa del rei d’aquí, però a la nostra escala és igual d’important. Per cert, i l’Igualada?. Ho tenim bé per entrar a la Cers no?

P- S’haurà de veure quants equips acaben entrant….

EDU- Estic segur que ho aconseguirem!!!

 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a IGUALADA GUANYA LA COPA DE FRANÇA AMB L’EDU FERNÀNDEZ

 1. jo SÍ que sóc igualadí diu:

  Igualada guanyaria títols si l’Edu estigués aquí. Si et poden els calers, jo no sento meva cap copa de França i no entenc el criteri d’aquest bloc

  • ihc diu:

   Gràcies pel missatge. Respectem la teva opinió (i fins i tot podem compartir que l’equip seria molt més potent amb l’Edu aquí). Sobre el criteri ens limitem a dir que un igualadí ha guanyat la copa França (com també ho hauríem fet si hagués estat el Marc Muntané o qualsevol altre jugador fet a les Comes). hagin marxat o no tots els que han estat al club sempre en seguiran formant part.
   Gràcies i una abraçada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *