2 ANYS PER RECORDAR

Segona temporada consecutiva d’extrema dificultat pel MONBUS IHC i segon resultat magnífic de la plantilla arlequinada. Si la temporada passada el repte era majúscul i el resultat final magnífic, aquest any l’aposta era, si això és possible), encara més complicada (un equip més jove i sense la veterania balsàmica de la doble C, Càceres-Casadevall). Però el grup ha tornat a donar el màxim, i el resultat va camí de ser encara millor.

De moment l’IHC té dos punts més  (39) que els que tenia ara fa un any després de la 25ena jornada de l’Ok Lliga (37). De fet tècnics i jugadors ja han aconseguit els mateixos punts que amb els que van acabar la lliga de la temporada passada (39).

Pel que fa a les estadístiques parcials l’any passat es portaven més gols marcats (94 per 76 d’aquest any) però també més d’encaixats ( 97 per 83). Fins i tot la diferència de gols és similar (-3 l’any passat, -7 aquest).

L’equip ha signat la permanència automàtica a falta de 5 jornades (millorant també les prestacions de la temporada anterior quan es va aconseguir quan en faltaven 4) i ara podrà centrar tots els esforços en obtenir la millor classificació posible per seguir amb el somni de tornar a Europa. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *