PESES ABANS DEL PONT

Els jugadors del MONBUS Igualada HC tornen aquest dimecres als entrenaments per seguir preparant el partit de la pròxima jornada de l’OkLliga contra el Blanes. La plantilla arlequinada va arrencar la setmana dilluns amb treball físic amb el PF. Els igualadins van fer sessió de peses sota la direcció de Carles Mínguez, una de les claus de la bona temporada que està fent l’equip igualadí.

Un cop assegurada la permanència matemàtica l’equip busca ara la millor classificació possible. La plantilla s’ha conjurat per intentar tornar a la Cers i recuperar el que aquest any se li ha escapat per un penal. Al davant es trobarà el Blanes de l’ex-IHC Ferran Formatjé. L’equip de la Selva marca la línia del descens i necessita imperiosament els punts per evitar el descens. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *