EL JUGADOR TOTAL. AMB T DE TON

XTON 222Ton Baliu és HISTÒRIA del MONBUS Igualada HC. I així. En majúscules.

La que ha fet (sent el segon jugador més jove de debutar amb el primer equip a l’Ok Lliga, sent el pilar sobre el que es va edificar l’actual projecte).

La que farà en el futur com a capità d’un equip en progressió que permet somniar.

I la que fa. A cada partit. Dissabte, per exemple, contra el Vilanova. Hat trick. (Un altre) I gol 3.700 de la història del club ( i 3702 i 3704). Ja en porta 18  i amb els 28 de Vives i els 21 de Pla, formen el triumvirat del gol arlequinat.  Els seus números són una demostració més que som davant d’un jugador total (defensa, marca, fa jugar, regula el caràcter…). I és que les xifres de gols són les més llamineres però només una part de la seva aportació (6 asssistències de gol, 33% d’encert en els penals, més faltes rebudes que fetes, 25 per 30).

X entreno

Foto A. Esteban

I encara queda el millor de tot. Que les xifres no el canvien. El Ton és el Ton. Amb un entrenament molt intens a les cames (el d’aquest dilluns) amb treball de superioritats i 4×4… resposta quan se li diu que ha fet l’històric gol 3.700. “Si, si. Ja m’ho ha dit el Manel…”. Resposta quan se l’elogia pel seu hat trick i el seu rendiment brutal: “Content per l’equip. Content pel resultat. Tornem a portar una bona ratxa de 4 partits guanyant. I ara toca pensar amb el Calafell”. És a dir conscient, col.lectiu i concentrat. Les 3 C d’un jugador total. Amb T de TON.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *