EL MONBUS PREM EL GAS

Els jugadors del MONBUS Igualada HC han tingut jornada de descans. Però aquest dimecres el MONBUS tornarà a prèmer el gas. Els arlequinats tornaran a les Comes per preparar el partit de dissabte contra el Calafell. El partit, per cert, avança l’horari. Es jugarà a 2/4 de 7 de la tarda. I ja té àrbitres. L’IHC-Calafell l’arbitraran Xavier Galan i Raul Burgos.
IHC i Calafell arriben molt igualats al partit. Els igualadins són sisens i els calafellencs setens, amb 4 punts de diferència entre els 2 (45 a 41). Tots dos equips lluiten per entrar a competició europea i presenten estadístiques molt equilibrades. 12 partits guanyats i 10 de perduts pels blanc-i-verds i 14-10 pels arlequinats. 101 gols a favor i 100 en contra pel Calafell. 87 a 89 pels de Francesc Monclús. Menys nombrosos però més equilibrats que els de la temporada passada(amb els 107-115)

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *