NIL GARRETA AL QUIRÒFAN. 6 MESOS DE BAIXA

xgarreta petitetaPrimer entrenament de la setmana pels jugadors del MONBUS IHC (una sessió amb treball de ritme de joc). Ha estat en canvi el darrer entrenament de la temporada per Nil Garreta que aquest dijous passa pel quiròfan per solucionar els seus problemes a l’espatlla. El defensa igualadí pot estar entre 5 i 6 mesos de baixa i per tant podria tornar a l’equip al voltant del mes novembre.

P- Nil, com estàs?. Finalment has de passar pel quiròfan?

NIL GARRETA- Si, si, m’opero aquest dijous de l’espatlla. Després que aquesta temporada se’m tornés a luxar després d’un any, et planteges si val la pena seguir amb el risc que se’t torni a sortir de nou. Ja ho diuen, que un cop et passa per primera vegada, la probabilitat que et torni a passar augmenta moltíssim. I com que no és ni la primera, ni la segona, ni la tercera vegada que em passa, més val fer-ho. Cada cop la lesió és pitjor i no compensa.

P- On t’operes i qui fa la intervenció?

NIL GARRETA- Ho faig a Terrassa amb el Dr. Francesc Soler … me’l van reconanar pel tema d’espatlles.
La “putada” és el temps de recuperació…       en un principi, 6 mesos per competir. Encara no me’n faig a la idea de lo difícil que se’m farà estar tant de temps “lluny” del hoquei. Serà dur.També em sap molt de greu no poder acabar la temporada amb els companys, però davant de la llarga recuperació que m’espera, se m’ha aconsellat que no cal esperar més. Molta paciència és el que necessitaré.

P- Això ens situa sobre el mes de novembre?

NIL GARRETA- Depenent de l’evolució però si, em va dir sobre uns 6 mesos (espero que abans , però en això mana el metge). 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *