F.MONCLÚS: ÉS UN MÈRIT MOLT GRAN DE L’EQUIP MANTENIR DE NOU L’IHC A EUROPA

P- Felicitats per la gesta. 27 anys seguits sense faltar a Europa.

F.MONCLÚS- Està clar que l’objectiu principal de la temporada era el de consolidar la categoria. I la veritat és que els resultats ens han portat a objectius més ambiciosos. És un mèrit molt gran el d’aquest equip que a més de disputar una final four de la CERS ha aconseguit mantenir de nou l’IHC a Europa. Ara cal mentalitzar-nos per tal de seguir treballant els 2 partits que ens queden.

P- Derrota excessiva contra el Calafell. Mala segona part però la primera va ser arlequinada.

F.MONCLÚS- Si, penso que vàrem perdonar massa i quan vàrem voler reaccionar el resultat ja era bastant definitiu. Es va treballar força bé a la 1a part i sobretot al principi de la segona. Però 3 gols pràcticament consecutius ens varen colapsar. I més amb la defensa zonal que ens varen fer.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *