NIL GARRETA OPERAT AMB ÈXIT DE LA SEVA LESIÓ A L’ESPATLLA

Nil Garreta ha estat operat satisfactòriament aquest dijous de la seva lesió a l’espatlla. La intervenció s’ha fet a Terrassa dirigida pel doctor Francesc Soler i ha acabat al voltant de les 11 de la nit. El mateix defensa arlequinat ha desafiat anestèdia i dolor i ha enviat un missatge als aficionats:Bé, bé. Ara m’han pujat a l’habitació”. Un  cop a casa haurà de fer una recuperació de 6 mesos aproximadament.

Mentrestant els seus companys han fet l’última sessió d’entrenament a les Comes. Ha estat una sessió intensa per acabar de definir aspectes importants del, partit de dissabte davant del Vilafranca. Tret del Nil la resta de plantilla estan en relatives bones condicions físiques (tenintg en cokmpte que som a dues jornades d’acabar la lliga) i tots molt animats de cara a aquest derbi intercomarcal. Amb l’absència de Garreta ja no hi ha necessitat de combinacions i David Carles i Pep Vilaseca entren a la llista de convocats.  

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *