VILAFRANCA 5 – MONBUS IHC 2. SOBRA LA PRIMERA PART

XVILAFRANCAFoto D. Figueras

El MONBUS Igualada ha pagat amb una derrota una mala primera part contra el Vilafranca (ha arribat a perdre per 4 a 0). A la segona meitat els arlequinats s’han posat les piles i han perseguit un empat que han tingut a tocar dels dits (amb 4 a 2 Vives ha disposat d’un penal que podria haver canviat el signe del partit). L’IHC també ha centrat massa la seva atenció en un arbitratge com a mínim discutible que els ha arribat a desquiciar (dues targetes blaves i expulsió de Ramon Peralta). El Vilafranca guiat per un Màgic Navarro meravellós ha sabut navegar amb el marcador a favor i ha acabat la temporada a casa amb una victòria gratificant en el derbi intercomarcal.

ARRIBAR TARD

Pels igualadins el partit ha començat al minut 24 i 38 segons. En aquell moment el MONBUS ja perdia per 4 a 0 i Met Molas ha reduit diferències en una contra amb Muntané. Era un gol que permetia somniar en una segona part que fos diferent d’una primera per oblidar.

El Vilafranca ha picat primer amb un gol de Caldú al primer pal. Podria haver tornat a picar amb una FD per blava a Molas que l’Elagi s’ha encarregat d’aturar. Però la defensa arlequinada no era la mateixa de tota la lliga i els mals tràngols amenaçaven de tornar. I ho han fet amb un gol d’Esteve (desviant a l’escaire un remat des de mitja pista d’Aguaron) i amb dues accions d’alta tècnica individual de Marc Navarro. Vist com havien anat les coses el gol de Molas encara endolcia el panorama.

UN ALTRE IHC

A la segona part els igualadins han recuperar el seu propi ADN i han tornat a competir. Ton Baliu ha deixat constància que l’herència de la màgia se la va quedar ell. El capità encara porteria, dribla en acceleració i la clava dins. Era el 4 a 2 que podria haver estat un 4 a 3 si el màxim golejador arlequinat, Oriol Vives, hagués pogut encertar amb un penal 7 minuts després. El partit encara era viu més quan  l’Elagi ha tornat a aparèixer per aturar un penal en aquest cas en l’altra porteria. Erem ja en els últims 5 minuts de partit i l’empat no era impossible. Però els àrbitres han expulsat Sergi Pla i en la segona acció de la FD (Deitg havia tornat a mutar en paret) Vàquez ha estat viu i han sentenciat el partit amb el 5 a 2. Però encara faltava l’última acció conflictiva. L¡’expulsió de Peralta per protestar a falta de 3 minuts. Els arlequinats han tornat a jugar en inferioritat però el marcador ja no ha canviat. 

VILAFRANCA 5 (4/1) Camps, Galan, Navarro (2), Caldú (1), Berni, equip inicial. Esteve (1), Aguaron i Vàzquez (1).

MONBUS IHC 2 (1/1) Elagi, Ton Baliu (1), Met Molas (1), Pla i Vives, equip inicial. Jassel, Muntané, Vilaseca. D.Carles i A. Ferrer

GOLS: 1-0 Caldú (m 9), 2-0 Esteve (m 17), 3-0 Navarro (m 21.02), 4-0 Navarro (m 22.40), 4-1 Met Molas (m 24.38). SEGONA PART. 4-2 Ton Baliu (m 10), 5-2 Vàzquez (m 21.40).

INCIDÈNCIES: Arbitratge discutible de Ruben Fernandez i Daniel Pico que han mostrat dues blaves (Molas i Pla) i han expulsat Ramon Peralta.

SUB 23. VILAFRANCA 4 – IHC 9. DOBLE HAT TRICK DE VILASECA

En el partit previ de sub-23 l’Igualada s’ha imposat al Vilafranca per 4 a 9 en una exhibió golejadora d’un estel.lar Pep Vilaseca que ha signat un doble hat trick (6 gols). Els altres els han fet Albert Querol (2) i David Carles. L’equip ha jugat amb Manel, carles, Querol, Vilaseca i Edgar. Teti, Rubinat i Àlex Ferrer.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *