GOLS 2. MILLORAR AMB ESCREIX

El gol ha estat força repartit al MONBUS IHC 2013-2014. Més enllà dels 30 gols d’Oriol Vives, hi ha els 23 de Pla, el 19 de Ton Baliu, els 10 de Jassel, 8 de Met Molas, 4 de Muntané i 1 de David Carles.

Més enllà dels 95 gols totals, el més destacat és que la majoria dels jugadors han millorat (o igualat) els seus números de la temporada anterior. El mateix Vives ha passat dels 18 gols als 30. Pla també ha superat amb escreix la seva millor marca a l’OkLLiga. Els 15 de la temporada 2012-2013 han passat a ser 23 aquesta. Ton Baliu i Jassel Oller han mantingut xifres semblants a les anteriors (19-22 pel capità i 10-13 per “l’home de gel”. Met Molas incrementa una mica el seu balanç ofensiu (6 gols en el seu últim any amb el Voltregà, 8 en el primer com a arlequinat). En el cas de Joanet Muntané es fa difícil fer la comparativa perque l’any passat jugava a primera estatal (i les competicions no admeten semblances). De tota manera, i per situar-nos, Muntané va fer 6 gols amb el Vilafranca i n’ha fet 4 amb l’IHC. 

Posats a jugar amb els números hi ha un altre exercici possible. Els més fidels de lamevaweb potser recordaran que poc abans de començar la temporada, era el mes de setembre, vam fer una projecció dels gols que hauríen de marcar els arlequinats si seguien la projecció dels resultats de la pretemporada. Era, en definitiva, un missatge de confiança en l’equip davant d’una OkLLiga que amenaçava de ser molt complicada (com així ha estat). Doncs mirar els resultats de l’enquesta i els que s’han produit finalment ens ajuden a prendre consciència que l’equip ha complert amb escreix amb les previsions més optimistes.

JUGADOR   GOLS ENQUESTA SETEMBRE 2013 GOL FINALS

Oriol Vives                        37’5                                             31

Ton Baliu                           22’5                                             22

Sergi Pla                             19’8                                             23

Met Molas                          12’3                                               8

Joanet Muntané                  9’9                                               4

Jassel Oller                           7’5                                              10

David Carles                          3                                                   1

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *