GOL 3. TON BALIU. EL GRAN ASSISTENT

En un esport col.lectiu com l’hoquei  tant important és qui marca el gol com qui en fa l’assistència. I si clarament l’Oriol Vives ha estat el pitxixi de la temporada, Ton Baliu n’ha estat “el gran assistent”. El capità arlequinat, encara en acció ja que s’entrena amb la selecció estatal per preparar l’Europeu d’Alcobendas,  ha fet fins a 6 assistències de gol, el doble que el segon classificat (segons les estadístiques oficials de la FEP).

Per darrera del Ton hi trobem un Jassel Oller que ha acabat la temporada en un estat de forma extraordinari. El de Caldes  ha signat 3 passades de gol. El pòdium el completa el mateix Vives que a més de percussor també ha estat un gran passador. L’Oriol, a banda dels seus 30 gols, n’ ha donat també dos als seus companys d’equip.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *