PLA I MOLAS, ARLEQUINATS UN ANY MÉS

ippEls jugadors Jaume Molas i Sergi Pla han signat, aquesta tarda, la seva renovació per una temporada més per l’Igualada HC. Pla, segon capità de l’IHC, jugarà la seva tercera temporada com arlequinat i Molas afrontarà el seu segon any a les Comes.

ipp
Les renovacions de Molas i Pla s’afegeixen a la d’Elagi Deitg que, juntament, amb Ton Baliu formaran la base de l’IHC 2014-15.
Tot apunta, per altra banda, que tant Jassel Oller, com Joan Muntané signaran la seva renovació la setmana que vé. Faltarà només per resoldre el fitxatge d’un sisé jugador que substitueixi Oriol Vives.

VIVES I BARS A SELECCIONS

Precisament el fins ara jugador del MONBUS IHC, Oriol Vives, ha estat convocat per Jordi Camps per la selecció nacional de Catalunya que disputarà la Copa del Tricentenari el 5 i 6 de juliol a Sant Sadurní. A la llista hi ha dos jugadors més amb ADN arlequinat, Marc Navarro del Vilafranca i Enric Torner del Forte Dei Marmi italià.

La llista completa la formen aquests jugadors:

Carles Grau (Vic), David Arellano (Calafell), Marc Navarro (Vilafranca), Albert Casanovas (Oliveirense), Sergi Miras (Vendrell), Eloi Mitjans (Vendrell), Andreu Tomàs (Lleida), Jepi Selva (Reus), Enric Torner (Forte) i Oriol Vives (IHC-Liceo).

Per la seva banda el jugador infantil de l’Igualada HC, Roger Bars, ha estat convocat per la selecció espanyola sub-17. Bars ha estat elegit pel seleccionador estatal , l’ex-entrenador de l’IHC Ivan Sanz, pels entrenaments que es faran els dies 7, 8, 9 i 10 de juliol. 

CIMERA ENTRE CABESTRELLS

X LESIONATS

Un últim apunt per un altre jugador de la base. El júnior Arnau Figuerola ja és a casa després de l’operació a l’espatlla que li van fer dimecres a Vilafranca. Ha estat un retorn amb anècdota. La casualitat ha fet que coincidís amb un altre jugador arlequinat amb la mateixa lesió, Nil Garreta (que anava acompanyat pels jugadors del primer equip Elagi Deitg i Joan Muntané). Els dos lesionats s’han posat a parlar de cabestrells, anestèsies, medicacions enmig de les rialles dels seus companys. Una bona manera de començar la recuperació. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *