IHC 5 – ORDENES 1. ELS INFANTILS DESBANQUEN AL QUART D’ESPANYA

L’equip infantil de l’Igualada HC ha començat amb victòria la seva participació al torneig Companyia de Maria a la Corunya. Els arlequinats han derrotat per 5 a 1 a l’Ordenes, un equip que va quedar quart al campionat d’Espanya. Els gols els han fet Mendez (3) i Bars (2). L’equip infantil només ha pogut desplaçar 5 jugadors i per tant juguen sense poder fer canvis. El 5 inicial (i final) el completen Basili, Castells i Oriol Prats.

Els igualadins jugaran aquest dissabte al mati (2/4 de 10) contra el Caja Granada. A la tarda es disputaran les semifinals del torneig.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *