JASSEL I JOANET. L’IHC APOSTA A LA DOBLE J UNA TEMPORADA MÉS

ippSegueix la cadena de renovacions al MONBUS IHC. Els jugadors Joan Muntané i Jassel Oller han signat, aquesta dilluns a la tarda, la seva renovació per una temporada més. Per tots dos serà la seva segona temporada al primer equip de l’IHC. Oller va arribar l’any passat, procedent del Sant Feliu de Codines, i Muntané, va tornar a les Comes després d’un any i mig al Vilafranca.

ipp

Tots dos han estat claus per la bona temporada que ha fet l’equip arlequinat. De fet amb les seves renovacions (junt amb les d’Elagi Deitg, Sergi Pla i Met Molas, a més de la continuitat del capità Ton Baliu) l’Igualada completa pràcticament la plantilla sènior a falta del jugador que ha de substituir la marxa d’Oriol Vives al Liceo de la Corunya. La directiva i el cos tècnic, continuen treballant en la incorporació d’aquest sisè jugador.

NOIA, REUS I LLEIDA A LA COPA ESPORTS PENEDÈS. MONCLÚS: “TINDREM 3 BONS REFERENTS”

El MONBUS Igualada tindrà 3 proves dures en la seva participació en la 4arta edició de la Copa Esports Penedès. Els arlequinats s’enfrontaran a Reus, Noia i Lleida en el grup A, segons el calendari que s’ha sortejat aquest dilluns al vespre al Claustre de Sant Francesc de Vilafranca del Penedès. El grup B el formen Alcoi, Calafell, Vilafranca i Vendrell. i en el grup Nord hi trobem mataró, Tordera, Voltregà i Manlleu.

El tècnic igualadí Francesc Monclús ha explicat a la mevaweb queés un torneig que ens va molt bé a tots els equips per afrontar la pretemporada i tant és quins siguin els equips. Tot i això tindrem tres bons referents”:  

L’IGUALADA HC AMB L’ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA PEL DRET A DECIDIR

L’IHC ha estat una de les més de 200 entitats que s’ha adherit al manifest de l’ANC pel dret a decidir (a banda de 32 dels 33 ajuntaments de la comarca) El president Manel Buron ha representat l’entitat a l’acte oficial de presentació del Pacte comarcal de l’Anoia pel Dret a Decidir que s’ha fet aquest dilluns a l’Ateneu Igualadí.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *