ELS INFANTILS DE L’IHC, CAMPIONS A LA CORUNYA

x FOTO 1Els infantils de Ramon Peralta han arrodonit un campionat senzillament meravellós amb un partidàs a la final contra l’Ordenes. L’IHC ha tornat a marcar 5 gols (en tots els partits ha fet el mateix registre) i només n’ha encaixat un, demostrant una superioritat absoluta. Els gols arlequinats els han fet Jordi Mèndez (3, el seu tercer hat trick en 4 partits), Oriol Prats i Marc Castells. 

Xfoto 2

L’equip campió del campionat internacional Cabreiroà-Compañia de Maria l’han format :  Basili, Mendez, Bars, Castells, Prats i Pèrez.

xfoto3

Al final del partit els igualadins han rebut també el premi oficial a l’esforç i sacrifici lliurat per la vidua del directiu  Javier Martínez. El tècnic arlequinat, Ramon Peralta, ha reconegut que aquest premi “m’ha fet molta il.lusió . Diu molt d’aquest equip!”.

 

AVUI SE SABRAN ELS RIVALS DE LA COPA ESPORTS PENEDÈS

El MONBUS Igualada sabrà aquest dilluns els seus rivals en el tradicional torneig de pretemporda de la Copa Esports Penedès. La competició arriba a la seva quarta edició i ho fa augmentant de 8 equips a 12, tot ells de l’OkLLiga. la Copa Esports Penedès es disputarà en les dues darreres setmanes d’agost i la primera de setembre. La Fase Final es disputarà a Vilafranca el cap de setmana del 6 i 7 de setembre.

De l’edició anterior repeteixen a més del MONBUS IHC, el Noia Freixenet, que defensarà el títol, el Moritz Vendrell, el CP Vilafranca Capital del Vi, el CP Calafell Tot L’Any, Reus Deportiu i l’ICG Lleida Llista. 

Els nous equips formaran un nou grup a la zona nord de Catalunya amb el CP Voltregà, CH Mataró, CP Manlleu i CP Tordera. Per completar els dotze equips es comptarà amb la participació de l’Enrile Pas Alcoi.

El sorteig es farà aquest dilluns a 2/4 de 9 del vespre al Claustre de Sant Francesc de Vilafranca del Penedès (C/ Sant Pere 3).

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *