TON BALIU A UN GOL DE L’OR

La selecció de Ton Baliu s’ha quedat a un sol gol de reeditar el títol de campiona d’Europa. Els de Paüls han acabat imbatuts però els dos empats contra Itàlia i Portugal els han condemnat al segon lloc i han donat el tercer títol europeu als italians de Mariotti (que s’havien desfet per un igualat 5 a 4 de França). Baliu ha jugat una mica menys que en els partits precedents, un total de 9 minuts i 38 segons. El capità arlequinat ha estat el primer canvi (doble amb Costa) quan l’equip ja perdia per 0 a 2. Amb Baliu en pista la selecció ha aconseguit reduir diferències a l’1 a 2. El mateix Ton ha disposat de dues grans ocasions per marcar i ha fet un recital de boles robades. A la segona part ha entrat en els minuts decisius amb el 4 a 4 (la selecció havia tornat a remuntar dos gols des del 2 a 4) però quan els portuguesos s’han tornat a escapar amb dos gols més (4 a 6) el seleccionador ha tornat a jugar amb els seus homes més ofensius per intentar capgirar el marcador. A la fi Gil (que ha fet 4 gols) ha aconseguit restablir la igualada a falta de 30 segons però no hi ha hagut miracle i la selecció s’ha quedat a les portes del vuité campionat d’Europa consecutius.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *