TON. QUAN GUANYAR ÉS MÉS QUE GUANYAR

X TONFotut. Però agraït de la sort que he tingut d’haver viscut una cosa gran en aquest esports. Gràcies #okalcobendas”. “Assimilant-ho tot. Dur no haver aconseguit l’objectiu, però sabent que ho hem donat tot”. Aquestes dues reflexions de Ton Baliu al seu compte de twitter reflecteixen les seves sensacions després de no haver pogut revalidar el títol de campió d’Europa amb la selecció estatal. Però no guanyar no vol dir que no hagis guanyat. El Ton amb el seu joc, la generositat del seu esforç i el seu sentit tàctic ha guanyat. Ha guanyat en prestigi, ha guanyat en reconeixement. I sobre tot s’ha guanyat un lloc entre els millors d’Europa. I de retruc ha fet tornar a guanyar Igualada i a l’IHC. 

Les xifres del capità arlequinat són destacades. 3 gols, 6 assistències de gol i una mitjana de 18.49 minuts per partit. Va arrencar amb els 12´35 d’Alemanya (quart canvi), va passar als 23.4 contra França (ja com a segon canvi), als 26´20 contra Itàlia (ja com a primer canvi)i als 21’51 contra Suïssa (apareixent ja en el cinc titular). A la final va ser quan va jugar menys (el resultat va fer que Paüls hagués de triar els jugadors més ofensius) 9.38 i altre cop com a primer canvi. 

Acabat de tornat a casa, encara amb l’impacte dels resultats (bàsicament de l’empat contra Portugal) i alhora la força de les xifres individuals, Ton Baliu aten a la mevaweb:

T. BALIU: TENIA MILIONS DE GANES DE GUANYAR PERÒ M’HE TORNAT A QUEDAR A LES PORTES. 

P- Ton. No va poder ser. Només per un gol… ha estat un campionat estrany, no?

TON- Si, el nostre objectiu de bon principi era l’or, i vam estar lluitant per guanyar-lo. Per un gol o per un partit…  no vam estar encertats en el moment clau, pero vam
donar-ho tot.

P- Sabent com n’ets de competitiu deus estar emprenyat

TON- Més que emprenyat, estic trist. Tenir la sensació d’haver estat un mes i mig treballant per un objectiu i no aconseguir-ho. Tenia milions de ganes de guanyar, però m’he tornat a quedar a les portes.

P- I ara un bon descans per tornar a un IHC que seguirà necessitant el Ton superlatiu.

TON- Ara tornar a la vida real, la veritat és que ha estat una de les millors experiències que he viscut, envoltat dels millors jugadors del mon, i jugant amb ells, per mi això és increïble, però hem de tocar de peus a terra, a descansar i quan comencem la
pretemporada a tornar-hi al 100%, i intentar tenir mes oportunitats com
aquesta.

Per ultim, m’agradaria fer una especial menció a Braid, l’empresa on treballo, perquè és gràcies a ells i a la seva comprensió i ajuda els qui m’han permes gaudir d’aquest mes i mig increïble, i m’han donat totes les facilitats per poder-ho compaginar tot de la millor manera possible!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *