DIUMENGE 17. PLATJA DE VILANOVA

Aquesta és la cita que tenen els jugadors del MONBUS IHC. Serà el dia de tornada a la feina amb una sessió preparatòria a la vora del mar. L’aperitiu d’una primera setmana de feina molt intensa, amb 4 entrenaments seguits a Les Comes i el primer partit de pretemporada: el MONBUS IHC-Noia (dia 22 a les 9 del vespre en el debut a la Copa Esports Penedès 2014). Els arlequinats tindran descans el cap de setmana i tornaran a jugar dimarts 26 (contra el Reus a 2/4 de 9 del vespre, també de la Copa Esports Penedès  i també a Les Comes). La segona setmana es completarà amb dos o tres entrenaments més, encara per concretar.

Els de Francesc Monclús estrenaran setembre entrenant (el dia 1) i jugant (el dia 2). Serà el tercer partit de la Copa Esports Penedès contra el Lleida al Pavelló 11 de setembre (a partir de 2/4 de 10). Dues sessions preparatòries més i fase final d’aquesta competició els dies 5, 6 i 7 de setembre.

Serem aleshores a 15 dies de l’inici de l’Ok LLiga. La penúltima setmana de preparació tindrà dues cites destacades: l’amistós contra el Shum (dimarts 9 a 2/4 de 10 a les Comes) i la participació en el torneig de Lloret els dies 13 i 14.  L’últim partit de preparació abans de l’inici de la lliga serà dimarts 16, també a casa contra un ex-OkLLiga el Vilanova, amb l’igualadí Marc Muntané a les seves files. Quedaran després dos entrenaments més, els últims, abans de l’inici del’Ok LLiga, el cap de setmana del 20 i 21 de setembre.

El MONBUS IHC jugarà un mínim de 7 partits de pretemporada (que es poden ampliar si arriben a la fase final de la Copa Esports Penedès) i farà 16 sessions preparatòries d’alta intensitat, per arribar en les millor condicions possibles a un nou repte: l’Ok LLiga 2014-2015.

ROGER BARS A L’EUROPEU SUB-17 DE GUJAN MESTRAS

X Bars

Després de Ton Baliu un altre arlequinat disputarà aquest estiu un campionat d’Europa. És el jugador de l’equip infantil Roger Bars convocat pel seleccionador Ivan Sanz, ex-entrenador de l’IHC. El campionat sub-17 es disputarà del 24 al 30 d’Agost a la localitat francesa de Gujan Mestras. La llista completa per l’europeu la formen aquests jugadors que ja començaran a preparar la competició aquesta mateixa setmana al CAR de Sant Cugat:

Martí Zapater (Vendrell)

Xavier Arcas, Pablo MIguel Najera i Manel Roman (FC Barcelona)

Raúl Fernandez (Dominicos)

Lluís Ricard (Caldes)

Adrià Ballart i Cesc Maideu  (Manlleu)

Albert Bigas (Voltregà)

i Roger Bars (Igualada HC)

 

 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *