ALBERT QUEROL: SEMPRE M’HAN FET SENTIR COM SI PORTÉS TOTA LA VIDA AQUÍ

X querol

Data de neixement: 01-06-1994

Lloc de neixement: Barcelona

Alçada: 1.81cm —Pes: 71 kg

Des de els 5 anys fins a aleví als Maristes de Sant JoanInfantil fins juvenil de primer (3 anys) a C.E. Cornellà, Juvenil de segon al C.H.Castellet (1 any), Junior de primer fins ara al Igualada H.C (3 anys)

P- Com et sents ara que passaràs a treballar amb el primer equip?

A.Querol – És una gran satisfacció per mi. És el sacrifici, la paciència i l’ajuda de molta gent durant molts anys. Aquest serà el meu tercer any al club, i des del primer dia tothom m’ha tractat molt bé i m’han fet sentir com si fos un jugador que porta tota la vida aquí.

P- Que creus que pots aportar a l’equip?. Quin és el teu fort?

A.Querol- El més important és ajudar a que continuï el bon ambient al vestidor que sempre hi ha hagut. Un cop a la pista, em considero davanter però jugaré allà on em diguin. Durant aquests dos anys,  tots sempre m’han ajudat i vull seguir aprenent d’ells.

P- Què en penses del fitxatge del Dani? Com veus l’equip? 

A.Querol- L’arribada del Dani anirà molt bé a l’equip. És un jugador que té molta envergadura i segur que marcarà gols. Pel que fa a la plantilla, és molt positiu que continuï gairebé tot l’equip. La passada temporada a la lliga es va fer un bon paper i es va arribar a semifinals de la CERS, tot i ser un dels equips més joves. Per la temporada que bé, primer el més important és assegurar la permanència i després intentar millorar els registres. Aquest és un grup molt ambiciós que seguirà sorprenent a tothom..

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *