A.FERRER: HA ESTAT UN GRAN ANY D’APRENENTATGE

Neixement: 17-04-1994
Lloc de neixement:  Piera
Temporades a Piera 5,  al Noia 8,  a Vilanova 1 i a Igualada aquesta serà la segona 

xferrer

P- Segon any al primer equip. Com ho valores?

A.FERRER- Per a mi haver arribat aquí és un honor i un premi a la vegada, estic molt content i molt agraït al club i els entrenadors per la confiança que em donen. Aquesta temporada la valoro molt positivament tant amb el primer equip com en el sub 23 ja que amb el primer equip hem assolit grans objectius com la final four de la Cers i amb el sub 23 vam arribar a la final de la copa ACHP ! Personalment ha estat un gran any d’aprenentatge

P- Que creus que aportes a l’equip?

A.FERRER- A l´equip li intento aportar el màxim de mi mateix a cada entrenament per tal d’ajudar al màxim els meus company i poso al meu granet de sorra a la magnifica pinya que tenim dins el vestidor

P- Com veus l’equip? I el reforç del Dani?

A.FERRER- L’arribada del Dani és molt bona ja que es una home d’àrea, un home que aportara gol i ens ajudara molt. La continuïtat de la majoria de l’equip és molt positiva ja que sent un equip jove que la majoria continüi és una gran noticia.

Per ultim m’agradaria desitjar molta sort a tots els company i amics que he tingut aquesta temporada en les seves noves etapes

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *