EL DIA QUE ENS DECIDEIX TOT UN ANY

Aquest dijous a partir de 2/4 de 6 de la tarda el MONBUS IHC sabrà el seu primer rival a la Ok Lliga. I el segon. I el tercer. I quan arriba el Tourmalet. I quan es va al Blaugrana. I quan visitarà les Comes Oriol Vives amb la samarreta del Liceo… Aquest dijous a 2/4 de 6 es fa al Museu Olímpic Melcior Colet de Barcelona el sorteig de la pròxima temporada de la competició. A l’acte, que presentarà el periodista de la Ser Xavier Saisó, hi seran presents el president de l’IHC, Manel Buron, el tècnic Francesc Monclús i el jugador Joan Muntané. De fet s’ha anunciat que n’hi haurà com a mínim un de cadascún dels 16 equips que arrencaran la pròxima lliga. 

De fet el calendari de l’Ok LLiga masculina serà el darrer que es sortejarà. Es començarà amb la primera estatal, després es farà el de l’Ok Lliga femenina (amb presència de l’Igualada Femení HCP) i finalment se sabran els rivals de l’IHC de la pròxima temporada. Acabada la cerimònia del sorteig (al voltant de les 7 de la tarda) hi haurà reunió de l’associació de clubs, entre ells l’Igualada HC. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *