A UN ENTRENAMENT DE L’ESTRENA

imageEl MONBUS IHC ha completat el quart entrenament de la primera setmana de pretemporada i ja a només un del primer partit de preparació. Serà el primer també de la Copa Esports Penedès. El rival el potent Noia. El derbi intercomarcal es disputarà a les Comes a partir de 2/4 de 9 del vespre. Dimarts els arlequinats jugaran la segona jornada, també a casa, contra el no menys potent Reus.

El partit de divendres serà també la primera oportunitat de veure el nou fitxatge del club, Dani Lòpez, amb els seus companys. Tècnics i aficionats esperen molt del seu joc interior i del seu olfacte de gol. També serà una bona ocasió per comprobar les capacitats dels jugadors del planter que complementaran el primer equip aquesata temporada.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *