DERBI PER ARRENCAR LA COPA PENEDÈS

Per fi. Torna l’hoquei. Aquest divendres el MONBUS IHC farà els primers quilòmetres contra el Noia (2/4 de 9 Les Comes) en el primer partit de la Copa Esports Penedès 2014. Els arlequinats arribaran a l’enfrontament després d’un últim entrenament intens (tot i que s’ha baixat una mica el volum per ser la prèvia d’un partit). Els de Monclús han fet exercicis de tècnica individual i de situacions 4X4. Tots els jugadors han superat bé la primera setmana de pretemporada, amb algunes molesties típiques a aquestes alçades d’estiu. I tots (tret de Nil Garreta que encara no pot fer anar l’espatlla en pista) estan a disposició del tècnic. De fet Francesc Monclús ha donat la primera llista de convocats. Edgar Peralta i Albert Querol han estat els jugadors triats per completar la convocatòria. 

El rival del primer partit de pretemporada serà un Noia molt renovat. Els cavistes han perdut 3 jugadors bàsics com Joan Feixas (retirat), Pau Bargalló (Liceo) i Eloi Mitjans (Vendrell) substituits per Eloi Albesa,  Borja Ferrer i Francesc Bargalló. 

TOT A PUNT PER L’EUROPEU DE BARS I SANZ

xbars selecc 1

 

La selecció sub-17 amb l’igualadí Roger Bars a les seves files i l’ex-IHC, Ivan Sanz, a la banqueta, ha fet aquest dijous l’últim entrenament abans de sortir dissabte cap a Gujan Mestras (França), on diumenge arrencarà el Campionat d’Europa juvenil. Sanz ha reconegut a la web de la FEP que els nois seleccionats l’han “sorprés pel seu nivell de treball, compromís i humil.litat”, molt per sobre de les expectatives “que ja tenia molt altes”. Bars i els seus companys debutaran diumge a 2/4 de 6 de la tarda contra Anglaterra. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *