ROGER BARS, SUBCAMPIÓ D’EUROPA

Un gol de l’italià Barbieri a la pròrroga ha allunyat l’igualadí Roger Bars del títol de campió d’Europa. La selecció d’Ivan Sanz ha acabat subcampiona per un gol d’or d’Itàlia que d’aquesta manera ha aconseguit el doblet (amb el campionat d’Europa sènior aconseguit a Alcobendas).

La sub-17, amb Roger Bars com a jugador clau ja que ha estat tots els minuts en pista, ha disposat de bones oportunitats per avançar-se en el marcador (entre elles una FD de Maideu i un penal del mateix Bars) i el partit s’ha acabat amb empat a zero. En el temps extra barbieri ha donat el títol als transalpins.

SELECCIÓ SUB-17  0 (0/0/0) Arcas, Bars, Fernández, Bigas, Najera. cinc inicial. Zapater, Ricard, Maideu, Román i Ballart.

ITÀLIA  1 (0/0/1)  Sgaria, Barbieri (1), Maremmani, Gavioli, Greco, cinc inicial. Compagno, Tumellero, Raffaelli, Perroni i Faccin.

GOLS: 0-1,  Barbieri (m 32). 

INCIDÈNCIES:  Arbitratge de Ricardo Leão i Xavier Bleuzen. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *