BARS I SANZ A LA FINAL DE L’EUROPEU SUB-17

El jugador igualadí Roger Bars disputarà la final del Campionat d’Europa Sub-17 que s’està disputant a Gujan Mestre França. La selecció d’Ivan sanz s’ha imposat per 2 a 0 a POrtugal amb gols de Bigas i Najera. Bars ha demostrat la seva condició d’home indispensable en l’esquema de l’equip estatal ja que ja jugat tots els minuts de partit. La final enfrontarà els de sanz contra Itàlia que s’ha imposat a l’anfitriona França per 3 a 1. D’aquesta manera els transalpins poden aconseguir la fita d’haver aconseguit ser campionat d’Europa sènior i sub-17 en la mateixa temporada. De fet tothom coincideix que són equips d’un nivell molt semblant i que la final (que es jugarà a partir de les 8 del vespre) serà un partit molt disputat.

L’IHC DE CASAMENT MEDITERRANI

Mentrestant l’actualitat del MONBUS IHC passa per Menorca i per un casament. L?actual jugador del Vilafranca i  sempre arlequinat, Marc Navarro.  es casa a l’illa i l’acompanyà una extensa delegació igualadina que no ha volgut perdre’s el millor truc del Màgic.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *