F.MONCLÚS: AQUEST PRIMER PARTIT ENS FARÀ MÉS FORTS

X. ENTRENOFoto A.Lodi

El MONBUS IHC ha tornat aquest dilluns als entrenaments que es repetiran dimecres i dijous. L’equip es torna a calçar els patins després de la decepció de Calafell on es van perdre els 3 punts en una discutida FD acompanyada d’una doble targeta blava. El pròxim rival serà el líder, el Vilafranca del Màgic Navarro, i per tant la setmana haurà de ser d’alta intensitat.

P- Poc premi per tant bon joc, Cesc.

F.MONCLÚS- La veritat és que l’equip va treballar molt bé en molts moments i la mala sort no ens va permetre marxar a la primera part en avantatge i també poder tenir un resultat final positiu.

P- La primera part ensenya el camí.

F.MONCLÚS- A la primera part i sobretot els primers 12 minuts  l’equip va fer un gran treball en tots els aspectes, que després va tenir altres moments bons. Sabem quin és el camí a seguir i segur que aquest primer partit ens farà ser mes forts.

P- I ara arriba un Vilafranca molt reforçat.

F.MONCLÚS- Només pensem en que aquest partit i tot el que va passar ens aportarà més força i més convenciment en el que estem fent. Els jugadors varen treballar de valent i la sort i decisions arbitrals no ens varen permetre superar aquest primer partit

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *