VITALDENT, NOU PATROCINADOR DE 4 EQUIPS DE LA BASE DE L’IHC

ippL’empresa VITALDENT, situada a la Rambla Nova 11 d’Igualada, serà el patrocinador dels 4 equips de base més petits de l’Igualada Hoquei Club les 2 pròximes temporades.

El gerent de Vitaldent a Igualada, Luis Paredes, i el president del club, Manel Burón han signat el compromís que lligarà Vitaldent i l’Igualada HC  per les temporades 2014-2015 i 2015-2016.

Amb aquest acord els equips Prebenjamí d’Iniciació i els 3 equips Prebenjamins (A, B i C) es diran a partir d’ara Vitaldent Igualada HC , en el que és una aposta clara pels més petits de la casa.

Un dels aspectes més destacats de l’acord és que l’empresa Vitaldent regalarà un protector bucal a tots els noies i noies d’aquests 4 equips que ho desitgin. Un protector bucal valorat en més de 200 euros i al qual també podran optar la resta de jugadors del club, en aquest cas a un preu molt assequible de només 55 euros, que a més inclou una revisió bucal.

L’acord amb  Vitaldent també ofereix beneficis als socis de l’Igualada Hoquei Club en general, que tindran un descompte de un 5% en implantologia i en ortodòncia.

ipp

EDGAR PERALTA, DESCANS PER PREVENCIÓ

El jugador del planter de l’IHC Edgar Peralta haura de descansar durant tota la setmana de resultes de les molèsties a l’abductor que li van impedir d’acabar el partit de dissabte del sub-23 a Calafell. En principi els serveis mèdics i fisios del club apunten que és només una mesura de prevenció.

P- Edgar, com estas?

EDGAR- Bé, bé. Dissabte al partit de la sub-23 vaig haver de demanar el canvi abans de la mitja part perquè vaig notar una punxada a l’abductor. Dilluns em va mirar el Martí i avui m’ha tocat una mica la zona de l’abductor.

P- I que t’ha dit?

EDGAR- Que en principi és una contractura. M’ha dit que descansi aquesta setmana per veure com avança la cosa. És una contractura pero m’he de recuperar bé.

P- Una llàstima després de tot el treball de la pretemporada on fins i tot et vas estrenar amb els teus primers dos gols.

EDGAR- Si. Estic content del treball. I pel que fa als gols. Encara els veig… El primer que vaig fer va ser de contratac i el Ton me la va deixar perfecta perquè definís. I el segon va ser un xut en una superioritat. La veritat és que m’estava trobant molt bé. Amb aquests companys és més facil tot. I amb els minuts que vaig tenint cada cop espero que cada cop vagin sortint millor les coses.

TERESA BERNADAS I MARIA DIEZ, DUES IGUALADINES AL MUNDIAL

El seleccionador estatal femení ha donat la llista de jugadores pel mundial de Tourcoing (França) que es disputara a partir del 26 d’octubre. A la llista hi ha dues jugadores igualadines. La Teresa Bernadas, que aquest jugarà al Coutras francès, (la seva germana Raquel ha tornat a l’Igualada femení)i la Maria Diez, des de fa unes temporades al Gijón Solimar. També hi ha dues jugadores amb ADN arlequinat, la Berta Tarrida (filla de Ton Tarrida, davanter d’aquell equip que va guanyar la primera lliga) ) i Nara Lopez (de Quim Lopez golejador en el primer Dream Team)

La llista completa la formen:

Caterina Ortega (Vilanova), Teresa Bernadas (Coutras), Berta Busquets (Palau), Laura Puigdueta (Palau) Berta Tarrida (Voltrega), Natasha Lee (Voltrega), Anna Casaramona (ManlleuI, Nara Lopez (Manlleu), Sara Gonzalez (Gijón) i Maria Diez (Gijón)

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *