ELS ÚLTIMS DETALLS D’UN DEBUT

Els jugadors del MONBUS IHC han fet ja l’últim entrenament de la setmana per preparar el debut a les Comes. La d’aquest dijous ha estat  una bona sessió de preparació segons la valoració del mateix cos tècnic. Els arlequinats han treballat fort per polir detalls i poder afrontar la visita del potent Vilafranca dels ex-IHC Marc Navarro i Roger Rocasalbas. Atenent a les baixes de l’Edgar Peralta i Roger Bars Francesc Monclús completarà la llista de convocats després del partit del sub-23 que es jugarà abans de l’enfrontament d’Oklliga.

El MONBUS IHC – Vilafranca es jugarà a partir de 2/4 de 9 del vespre a les Cones amb arbitratge de Josep Gòmez i Ivan Gonzàlez.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *