MONBUS IHC 6 – VILAFRANCA 1. ESPECTACLE !!

XXX 6-1Foto J.Portet

En un dia històric per Catalunya amb la firma del decret de convocatòria per la consulta del 9-N el MONBUS Igualada ha volgut afegir una data més en la seva ja llarga història de partits per recordar. Els igualadins han fet un autèntic partidàs en el seu debut a casa aquesta temporada a l’OK LLiga. Jugades al primer toc, triangulacions, tocs inversemblants… i tota l’efectivitat imaginable. Si això hi sumem un Elagi descomunal i el debut d’un altre jugador de la casa, Teti Vives, s’acaba dibuixant una nit màgica a les Comes. 

CARÀCTER I DETERMINACIÓ

X XXX ÚLTIMA

Foto D. Figueras

L’Igualada ha obtingut els primers 3 punts de la temporada. I ho ha fet seguint l’estela dels bons minuts jugats a la primera meitat a Calafell (amb un hoquei modern, elèctric i divertit). Però amb una diferència. Aquell dia va ser un quart d’hora. Avui han estat els 50 minuts. Del primer a l’últim segon l’IHC ha estat un huracà.

El primer gol ha trigat ha arribar. L’ha fet Met Molas amb un remat des de fora de l’àrea que ha rebotat en la defensa visitant. 20 segons desprès Navarro ha reivindicat que la màgia és seva amb un golàs entrant per la banda i rematant al segon pal. Però el cop no ha fet entrebancar la màquina arlequinada, greixada des de la banda. L’empat ha durat només 5 minuts. L’extraterrestre Ton ha recuperat una d’aquelles boles que només veu ell, ha muntat contra, ha encarat porter i restablert la diferència. Que ha crescut encara una mica més amb un penal de Pla.

L’HURACÀ NO AFLUIXA

La segona part ha estat, si pot ser, encara més bona. Molt aviat el TON ha sentenciat amb una contra amb Pla. I la re-sentenciat Molas, amb el seu segon gol, en una acció individual davant del porter.  El Vilafranca ha intentat tornar a entrar al partit amb una defensa zonal pressionant que l’IHC ha trencat amb una posessió llarga i una altyra aventura del Met que ha assitit al segon pal a mitja alçada per un Dani que ha demostrat la seva condició d’home interior. Amb el 6 a 1 el Vilafranca ha disposat d’un penal que s’ha trobat amb la “paret Deitg”. A partir d’aquí Monclús ha donat l’alternativa a Teti Vives que ha disposat de 6 minuts per anar agafant les mides de l’Ok Lliga.

MONBUS IHC 6 (3/3) Elagi, Ton (2), Molas (2), Pla (1), Dani (1), equip inicial. Jassel, J.Muntané, Teti Vives. A.Querol i A. Ferrer

VILAFRANCA 1 (1/0) Camps, Navarro (1), Esteve, Rocasalbas i Caldú, equip inicial. Galan, Fernandez, Vargas, Enric.

GOLS: 1-0 Molas (m 7), 1-1 Màgic Navarro (m 7.20), 2-1 TOn Baliu (m 12), 3-1 Pla penal (m 21). SEGONA PART. 4-1 TOn Baliu (m 2.30), 5-1 Molas (m 3.19), 6-1 Dani (m 18)

INCIDÈNCIES: 400 espectadors a les Comes, molt identificats amb el joc brillant de l’equip i esperonats per l’animació dels “taurons”. ELs àrbitres, Josep Gòmez i Ivan Gonzàlez, bé. No han influit en el resultat. De fet ells i els dos capitans i entrenador dels 2 equips han participat en el tercer temps, aquesta experiència nova d’aquesta temporada per fomentar l’esportivitat entre els equips, i que s’ha fet per primera vegada a les Comes.

IHC SUB-23 5 – VILAFRANCA 3. APERITIU AMB VICTÒRIA

La tarda ha començat de manera positiva amb una treballada victòria del sub-23 contra el Vilafranca. El 5 a 3 (amb gols de Bassols, Roger Torra, Albert Querol (3) no ha estat gens fàcil perquè en el tram final de partit els vinícoles han apretat molt i no han llençat la tovallola fins a l’últim segon.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *