ALCOI 2 – MONBUS IHC 3. ABONATS A L’ÈPICA

X ALCOIFoto D. Figueras

El MONBUS Igualada ha aconseguit la cinquena victòria a l’Ok Lliga (la cinquena també consecutiva comptant el partit d’anada de la Cers contra el Turquel). I ho ha tornat a aconseguir de manera épica i a l’últim minut. L’Alcoi ha demostrat el perque de la seva excel.lent classificació i ha deixat clar que al Francisco Laporta hi puntuaran pocs equips. A la segona part els alcoians han dominat el joc han restablert un marcador contrari (l’IHC dominava per 1 a 2) i ha hagut de tornar a aparèixer Sant Elagi. Fins que a falta d’1 minut Ton Baliu ha tornat a entrar a pista (havia estat substituït per un cop al nas), ha enviat un míssil que Pla ha desviat a la xarxa. Un gol que ha donat 3 punts molt meritoris, entre d’altres coses per que Monclús tenia la baixa de Dani Lòpez per problemes laborals. 15 punts que col.loquen l’IHC en quarta posició empatat amb segon i tercer, Liceo i Reus.

11è GOL DEL CANONER BALIU 

El MONBUS IHC, amb un encertat Jassel Oller com a novetat en el 5 inicial,  ha jugat una bona primera meitat. Amb l’assegurança Deitg garantida (avui ha salvat dos penals, el primer al minut 15 de la primera meitat llençat per Figa) l’equip ha plantat cara a un Alcoi poderós i vertical El 0 a 0 s’ha mantingut fins que Ton Baliu ha arribat puntual a la cita amb el gol (7 partit seguit marcant, segon màxim golejador de la lliga a 1 de Pablo Alvares i Josep Lamas) . El capità arlequinat ha fet el 0 a 1 amb un remat creuat a l’escaire. Era el minut 20. L’IHC ha mantingut el resultat favorable en una primera part molt ajustada i alhora molt esportiva (els igualadins han acabat amb una falta i els locals amb zero).

DOMINA L’ALCOI. L’IHC HI POSA L’ÈPICA

A la segona part l’Alcoi ha apretat molt i s’ha convertit en el dominador del joc. Només reprendre’s el joc (13 segons) els alacantins han disposat d’un penal (més rigurós que el primer) que l’Elagi li ha aturat a l’ex-IHC Formatgé (tant el primer tir com la segona opció). Dos minuts després Deitg no ha pogut evitar el gol de l’empat amb un remat ras i exterior de Marc Figa. Malgrat l’allau dels blaugranes (avui l’IHC ha portat la segona samarreta grisa) els de Monclús han tornat a avançar-se amb una bona contra de Pla que ha rematat Met Molas al segon pal. 

L’1 a 2 no ha desmuntat l’ofensiva dels alcoians que han aconseguit restablir l’empat amb una bola rebotada a la tanca darrera de la porteria que Aguilar ha sabut desviar a la xarxa. L’Igualada tornava a encomanar-se a l’épica. I més quan a falta de 4 minuts Baliu ha hagut de ser substituit per un cop de colze al nas. La victòria semblava un impossible però a falta de 65 segons Baliu ha tornat a pista i en la primera bola que ha tocat ha bombardejat la porteria de Grau. El sempre murri Pla, hi ha posat l’estic des de la frontal i la bola s’ha escolat dins de la porteria alacantina. Un altre gol a l’últim minut. Una altra victòria amb emoció. Entre d’altres coses per que aquests 65 segons han estat de molta pressió local que ha optat per jugar sense porter per intentar buscar l’empat. A la fi victòria i 3 punts per poder fer amb alegria els 950 quilòmetres fins a Turquel.

ALCOI 2 (0/2) Grau, Formatjé, Cañellas, Aguilar (1) i Figa (1), equip inicial. Candanedo i Arché.

MONBUS IHC 3 (1/2) Elagi, Ton Baliu (1), Met Molas (1), Sergi pla (1), Jassel Oller, equip inicial. J.Muntané, Teti Vives. Querol, Garreta i A.Ferrer.

GOLS: 0-1 Ton Baliu (m 20). SEGONA PART 1-1 Figa (m 2.36), 1-2 Molas (m 7) 2-2 Aguilar (m 16) 2-3 Pla (m 23.55)

INCIDÈNCIES: Dani Lòpez ha estat baixa per aquest partit per motius laborals. El davanter igualadí s’incorporarà a l’expedició ja a terres portugueses on s’hi desplaçarà amb avió. El seu lloc a la convocatòria l’ha ocupat Nil Garreta que ha volgut acompanyar l’equip en aquest doble desplaçament i ha tingut el premi de poder estar a la banqueta amb els seus companys. Per la seva banda Teti Vives ha disposat de 10 minuts en els quals ha demostrat que pot ser un jugador de futur immediat pel primer equip de l’IHC.

Després del partit els igualadins han sopat a l’hotel Reconquista d’Alcoi i han agafat carretera per fer el desplaçament fins a Alcobaça, la ciutat Monastir situada a 15 quilòmetres de Turquel, on establiran el seu cuarter general per preparar l’enfrontament de tornada de la Cers contra l’equip portugués. En principi l’expedició arlequinada té previst arribar a l’Hotel Santa Maria entre 12 i 1 del migdia. Després del dinar i d’una estona de descans els de Francesc Monclús tenen hora per provar la pista (de parquet fosc) de Turquel de 8 a 9 del vespre.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *