ALCOI. PRIMERA ESCALA. ELAGI: LES 3 PRIMERES BOLES SÓN IMPORTANTÍSSIMES

El MONBUS de l’expedició de l’IHC ja ha arribat a Alcoi on aquest dijous juguen en partit de la setena jornada de l’Ok Lliga. Els igualadins han sortit d’Igualada a les vuit del vespre i han arribat a terres alacantines minuts després de 2/4 de 2 de la matinada després de fer els 466 quilòmetres que separen les dues ciutats per carretera. L’equip descansa a l’Hotel Reconquista del centre de la ciutat d’Alcoi. Els jugadors del planter Teti Vives i Albert Querol completen l’expedició per aquest doble compromís de lliga i copa Cers. El partit contra l’Alcoi  es jugarà a partir de 2/4 de 9 del vespre amb arbitratge d’Antonio Gómez i Juan José Melero. I un cop més les 3 primeres boles tindran transcendència.

P- Som  a Alcoi per jugar contra un equip enfortit…  rival complicat però s’ha d’intentar seguir amb els bons resultats que portem.

ELAGI- Si. L’Alcoi ens ha sorprès a tots no?. Està sent l’equip revelació.. 13 punts, el tenim a un punt… va molt amunt… i ja sabem com és la seva pista. La gent se t’aboca a sobre, pista difícil, ells han pogut descansar un dia més. I nosaltres hem fet un viatge llarg, que a més no s’acabarà aquí… Però hem de sortir com hem sortit aquests últims partits a casa i a Tordera, a tope i intentar controlar el marcador

P- Elagi. Arribem al partit  amb l’últim referent d’una victòria de les que agraden eh?

ELAGI- Si. Si ja el dia del Manlleu vam dir que victòries com aquella ens feien forts imagina amb la de dissabte. Tot el partit 2 a 0  i se’ns posen 2 a 3 a falta de molt poc. I aquí hi ha dues opcions… o que et destrossin psicològicament o que tiris endavant com van fer nosaltres. Que vam poder mantenir el ritme, els vam començar a tancar i van arribar els dos gols.

P- Des que ens vas explicar la importància de les primeres aturades sempre mirem molt com començes el partit. Mirarem molt com arrenca al Francisco Laporta però a casa contra el Lleida vas arrencar molt bé.

ELAGI- Si. Des del dia del Voltregà… aquells 6 gols em van marcar una mica i em intentat canviar algunes coses, hàbits abans del partit i això m’ha anat bé. I ara porta aquest 4 partits que em sento bé, portem 4 victòries que no és fàcil … i ja intento activar-me més ràpid, escalfar més… però ja et dic… el 4 o 5 primers minuts, les 3 primeres boles són importantíssimes per a mi.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *