TOTS PENDENTS D’EN MET

El MONBUS IHC ha tornat aquest dimecres als entrenaments molt pendents del Met Molas. El mig osonec ha arribat a posar-se els patins: ” He provat de patinar una estona i fa menys mal que dilluns. Noto un punt de dolor però millor que dilluns. El Martí diu que seria una inflamació de l’inserció del genoll. Aquest dijous ho tornaré a provar i seguiré a les mans del Martí”.

Si ho pot fer, el Met arribarà a temps de fer amb els seus companys l’última sessió de la setmana. En la d’aquest dimecres els arlequinats han fet treball pensant en Reus on esperen un partit intens. I mentre Molas ha passat per les mans del fisio qui ja s’ha entrenat amb l’alta sota el braç ha estat un molt satisfet Nil Garreta. El tècnic igualadí, Francesc Monclús, esperarà la seva evolució per decidir la llista del partit contra els roig-i-negres que arbitraran Daniel Villar i Ivan González.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *