ANÀLISI D’UN DESPLAÇAMENT COMPLICAT

El MONBUS IHC ha tancat setmana amb un entrenament en el qual ha primat l’anàlisi . Els arlequinats han repassat el joc propi amb el vídeo del partit contra el FC Barcelona de dissabte passat. I després han esmicolat al detall el joc del rival, el Reus, també en vídeos dels partits dels roig-i-negres. Després, ja en pista, els de Monclús han fet treball bàsicament preveient com serà aquest enfrontament al Baix Camp.

Met Molas continua sent la principal preocupació dels tècnics. El mig osonenc ha demostrat estar molt recuperat dels seus problemes i ha completat 3/4 parts de l’entrenament. Després ha tornat a tenir sessió de recuperació amb el fisio, Martí Compte. “Si, avui he provat de forçar una mica a veure que tal. Aquest divendres veuré com estic. De moment des de dilluns he notat que la cosa millorava. Moltes gràcies al Martí pel dia a dia. És una sort molt gran poder tenir-lo al costat”.

Els tècnics mantindran el seu costum d’esperar al final del partit previ de sub-23 a donar els noms que completaran la convocatòria. L’evolució de Molas podria provocar que hi entressin tres jugadors enlloc dels 2 habituals.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *