F.MONCLÚS: EL MARCADOR VA SER EXAGERADÍSSIM

x liceo 3Foto D.Figueras

P- Dissabte contra el Liceo es van generar moltes oportunitats, Cesc. Però aquest cop no les vam aprofitar… també el seu porter va estar majúscul.

F.MONCLÚS- Si. Bé a vegades no saps si és per que ell està molt bé o per que ens falta eficàcia. Però no, no… ell va estar bé. Ben col.locat… però clar… fallar 3 FD i un penal …  i no només això. No és només que nosaltres vam fallar és que ells van fer dos gols en 50 segons, tots dos de rebot. Per tant, vam fer molta feina defensiva i en atac, per acabar no tenint cap premi. No dic guanyar, que podríem haver-ho aconseguit si haguèssim encertat més, si no, com a mínim, per tenir un marcador més ajustat. No ens mereixíem per ocasions, per intensitat, per treball un resultat com el de dissabte. 

P- Una de les jugades clau va ser aquell penal que no us marquen i en la continuació el Liceo fa el 0 a 2. Si l’arriben a assenyalar el penal es podia marcar o no però el que no es marcava era el 0 a 2. I era diferent anar al descans amb 1 o 2 gols en contra

F.MONCLÚS- Si, si. Són situacions que determinen. El podrien haver xiulat. era claríssim. Potser l’hauríem fallat però ells no feien el segon. Però bé. El que va ser més determinant és no haver estat letals de cara a porta, d’haver creat moltíssimes ocasions i no haver marcat. D’haver fallat moltíssim. I també moments determinants com el penal al Sergi, o com els rebots dels 2 gols. I això et pot deixar tocat. I malgrat tot, hem seguit treballant i hem tingut opcions. Tot i això el marcador per a mi va ser exageradíssim.

P- Això és el Tourmalet, De moment no estem fent punts… però dels altres dos partits tu vas destacar la importància que no passessin factura a l’equip. Aquest cop tampoc n’hauria de passar?

F.MONCLÚS- No, no, no, no. Tant el partit del Barça com el del Liceo són partits que pots perdre i potser el marcador no ha estat prou just (i el dia del Barça podríem haver tret un puntet també…) però són dos partits davant de rivals que estant dalt de tot i que l’equip va lluitar molt bé. Amb el treball, amb les arribades que van tenir, amb les ocasions, i amb això, si algun dia estem més encertats el partit no acabarà així. 

P- I ara a preparar el Vic.

F.MONCLÚS- I sempre ens toca anar a jugar contra un rival que ve de perdre. Ens va passar amb el Reus, amb el Liceo, ara amb el Vic.. ens trobem a rival que estan a dalt, que estan tocats i amb l’ànim de refer-se. Però està clar el que ens toca… repetir el joc i estar més encertats de cara a porteria i tindrem un partit més competit segur. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *