LA COPA A NOMÉS 3 GOLS

El MONBUS IHC ha caigut fins a la novena posició després dels partits disputats aquest dimecres i que completaven la 13ena jornada de l’Ok LLiga. La copa queda ara a només 3 gols.

Els resultats d’aquests partits desplaçats del cap de setmana han estat aquests: FCB 2 – Vic 1, Reus 2 – Liceo 5 i  Lleida 5 – Vendrell 6.

Amb aquests resultats (especialment l’últim)  el MONBUS IHC queda momentàniament fora de la Copa. Té els mateixos punts (18) que el Voltregà que ara mateix ocupa el vuité lloc (l’últim que dona accés a la competició del KO) però els osonencs tenen millor diferència de gols: + 4 el Voltregà amb un 41-37, per +1 del MONBUS (40-39). És cosa, per tant, de només 3 gols.

El cert és que hi ha altres equips implicats en aquesta lluita emocionantíssima per entrar a la Copa. Només amb 1 punt més que els igualadins (19) hi ha dos equips (Noia i Cerceda) i a 2 l’Alcoi. De fet fins i tot el quart lloc que ara ocupa el Reus és relativament a prop, només a 4 punts (quan en queden 6 en joc).

Hi ha un altre element que fa impossible preveure quins equips es classificaran. Per que pel darrera venen equips amb força: el Vendrell que s’ha imposat en una segona part boja al Lleida (i rival dels arlequinats a l’última jornada) i Calafell, tots 2 amb 17.

Per tant la classificació per la final a 8 de la Copa està més oberta que mai, amb 8 equips disputant-se 5 llocs. I tot i que és cert que l’objectiu prioritari de l’IHC, una temporada més, és assegurar la permanència quan a un equip se li posa a l’abast un premi com aquest, jugar la segona competició estatal, l’has de lluitar fins al final.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *