EDGAR PERALTA, BAIXA PER UN COP A L’ESQUENA

Els jugadors del MONBUS IHC han completat el segon entrenament de la setmana per preparar el partit de dissabte a 2/4 de 8 al pavelló de Cirera contra el Mataró i amb arbitratge de José Juan Melero Lopez i Angel Tavera Bellido. Els arlequiants han fet feina de defensa bàsicament. Edgar Peralta no ha pogut treballar amb els seus companys perquè té dolor a l’esquena. En principi és només un cop que es va fer dissabte en el partit del sub23 contra el Noia. “Si, amb la sub-23 vaig caure sobre el patí d’un jugador del Noia i em vaig clavar les rodes”.  La intenció és que  aquest dijous pugui participar en la darrera sessió preparatòria de la setmana. Però el jugador ara mateix nota molt dolor: “Estic bastant fotut de l’esquena. He provat d’entrenar però no he pogut.Se seguiexo igual que avui no crec que pugui entrenar demà… veurem”.

 L’ARTÍSTIC DE L’IHC AMB LA MARATÓ AL FESTIVAL DE VIC

X artístic!!Foto IHC

Les noies de la secció de Patinatge Artístic de l’Igualada Hoquei Club, van participar dissabte al Festival de Nadal del Club Patí Vic, que formava part dels actes solidaris de la Marató de TV3.

En aquest Festival de Nadal hi van participar més de 300 patinadors, d’un total de 15 club de tot Catalunya i Andorra, amb un alt nivell de qualitat dels balls, molts d’ells de categoria competició de shows.

L’Artístic de l’IHC hi va portar dues coreografies. La peça “We’re all in this together”, ja coneguda d’altres actuacions i la peça “ We’re Humans”, creada especialment per l’entrenadora Diana Baraldés per aquest Festival, i relacionada amb la temàtica de la Marató de TV3 per les malalties del cor. En aquesta segona coreografia hi van poder participar totes les nenes de la secció, de les més petites a les més grans.

Podeu veure fotografies i vídeos d’aquesta actuació al facebook del grup Patinatge Artístic Igualada HC i al bloc de la secció : patiartisticigualada.blogspot.com.es

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *