F. MONCLÚS: ESPERO DEL 2015 QUE LA SINTONIA EQUIP-AFICIÓ SEGUEIXI CREIXENT

imageL’any 2014 ha estat un any molt important i de reviure grans emocions. Recordo la gran victòria al Palau Blaugrana, l’eliminatòria de la Cers amb el Vic amb un pavelló de les Comes ple. Recordo amb gran passió la final a 4 a Forte dei Marmi on l’equip va rendir a un gran nivell i per mala sort no vàrem ser a la final. En definitiva, un 2014 on el MONBUS IHC  va tornar a ser un dels grans de l’hoquei.
Espero del 2015 sobretot que aquesta sintonia entre l’equip i l’afició segueixi creixent, que és un dels fonaments, crec jo, que faran que aquest club segueixi molt viu. Per altra banda espero, i tinc clar que serà aixi, que l’equip segueixi millorant i donant alegries a l’afició i alhora que segueixi  sent un referent per tots aquells nens i nenes d la base.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *