CITA AMB LA HISTÒRIA A CAN COLAPI

X COLPAIEL MONBUS Igualada ha tancat el 2014 fent un homenatge a la història. Els arlequinats han entrenat a una pista mítica. L’asfalt fosc de Can Colapi. Aquell pavelló petit i lluitador on es va aconseguir l’ascens a la Divisió d’honor el 1984 i on l’IHC no hi jugava des de feia 28 anys. Aquella bombonera a pressió dels Escolapis, l’èpica d’aquells equips dels Llorach, Canet, Gallart, Ventura, Renau, Navarro, Joan Carles i tants d’altres que amb el seu esforç van posar les bases dels èxits del Dream Team. I encara més difícil.  De la permanència continuada durant gairebé 3 dècades entre els grans.  

Avui l’IHC actual ha entrenat en aquesta pista asfàltica on tanta gent es va enamorar de l’hoquei. L’entrenament ha estat un xic  complicat per les condicions actuals de la pista, ja que rellisca una mica massa. Tot i això els de Francesc Monclús, que va arribar a jugar als Escolapis,  han pogut fer un nou i últim entrenament per preparar el partit de dissabte contra el  Vendrell. La pròxima sessió de treball serà ja al 2015. Divendres dia 2 d’una del migdia a tres de la tarda. 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *