F. MONCLÚS: LA VICTÒRIA CONTRA EL TRISSINO ENS HA D’AJUDAR A LA LLIGA

P- Potser no és el resultat que volíem per anar a Itàlia… però l’últim gol del Ton, tocant el pal, és molt important.

F.MONCLÚS- Si. Guanyar. Evidentment el marcador no és ni el que volíem ni el que ens mereixíem per joc, vam ser els únics que van anar a porteria amb qualitat, amb ganes… però guanyar ens dona força, i també és bò per l’afició,  perque portem 2 partits seguits guanyant a casa… aquest és el premi del partit encara que penso que va ser una mica curt.

P- Entre altres coses perque vam fer 8 pals…

F.MONCLÚS – I a més perque els vam fer molt seguits. A l’inici de la segona part em vam fer 4 de seguits en xuts exteriors, amb el porter totalment venut… penso que no vam estar de sort… tampoc en el seu segon gol d’ells … i això que la vam buscar, vam arribar molt a porteria, però no vam tenir sort. Els pals no els podem canviar i només podíem seguir lluitar per obtenir el gol definitiu.

P- Quin partit esperes per la tornada?

F.MONCLÚS- Jo els he vist en dos partits a casa seva i juguen molt semblants. Potser són una mica més incisius, encara són més emapalagosos, juguen amb molt caràcter, pressionen molts els àrbitres… és un pavelló on s’hi posa molta gent… que està molt a sobre… si sabem controlar aspectes com aquests tindrem possibilitats de passar ronda.

P- Fa 26 anys aquí es va guanyar per 4-2 (quasi el mateix resultat) allà es va perdre per 3 a 1 i vam passar als penals… Ho firmariee?

F.MONCLÚS – Si, el que volem és passar. Hem de treballar perque aquest resultat tingui valor… si passessim per penals voldria dir que el resultat d’aquí ha tingut la seva importància… Serà complicat però el resultat i sobre tot el que es va veure a la pista ens ha de donar força… això ens ha d’ajudar a fer-nos el resultat nostre i passar-los la pressió a ells perque si no guanyen no passen.

P- I això ens pot ajudar també a l’Ok Lliga amb un visitant dur aquest diumenge.

F.MONCLÚS – Si. El Voltregà no tindrà res a veure amb els italians… no aguanten la bola sino que tenen molta projecció, encaren molt, tenen molt bon 1×1, amb molta qualitat… serà un partit diferent però la victòria ens ha d’anar bé després de molts partits sense guanyar. Ja ho vam fer anb el Calafell i ja en portem dos de seguits… volíem trencar la dinàmica i ara hi sumem aquest altre triomf que ens beneficia com a equip i per tant també per la lliga.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *