TON BALIU: QUAN HI SOM TOTS L’EQUIP TIRA MÉS

imageP- Importantíssim aquell tercer gol, Ton.

TON BALIU- Si. Més que el gol … tot no?. La victòria encara que sigui només per un gol ens ajuda a l’equip… i també a la gent. Perque va venir molta gent. Vam lluitar un altre cop contra resultats adversos i per això el resultat dona ànims a l’equip. Ara venen partits molt importants, entre ells la tornada de la Cers, i hi hem d’estar tots a tope!

P- No és per tornar-ho a recordar però fins i tot la FD del 3 a 2 va tocar el pal…

TON BALIU- Si i tots els altres… però és com si va fora. Els pals són part de la porteria i del joc… potser hem d’afinar una mica més la punteria. Però vaja… content perque si van al pal és senyal que arribem a porteria, que creem perill… i és potser el que ens ha faltat als últims partits… a Vilafranca ens n’anem al descans amb 2 a 3 i per tancar-nos una mica i no anar tanta porteria ens en fan dos i perdem. I és el camí. Hem de ser tots, tots junts. Si hi som tots l’equip tira més. I si som un bloc com ho hem estat aquests dos últims anys perque no ens podem classificar per quarts? com l’any passat que vam arribar a la Final Four.

P- Com veus els italians per la tornada.

TON BALIU- Ells fan el seu joc. A casa seva juguuen igual. Són l’equip menys golejat de la lliga italiana. En una competició molt dura on normalment es fan molts gols i ells porten uns números molts bons… és bestial la seva defensa. Allà se’ns tancaran, esperem que els àrbitres siguin com els d’aquí… que no es deixin influir… Serà difícil, però tenim un aventatge d’un gol i si tot l’equip hi som podem classificar-nos.

P- I ara vé el Voltregà.

TON BALIU- Si. Continuar. Tenim 21 punts a 11 del descens i volem aconseguir 4-5 punts ràpids per tenir tranquil.litat. I venen a casa… serà diumenge però espero que vingui la gent… els torno a demanar que ens ajudin, que vinguin tots… aquest any el Front Tauró és una passada. Cada cop són més i estem supercontents amb ells. Que hi hagi gent jove, que et donen suport, que t’animen, quan marques un gol estan allà… et fan viure més el partit. I el Voltregà? Tenen un equip molt fort, amb 7 jugadors… qualsevol pot jugar, tenen l’equip molt bé, tenen una magnífica dinàmica… però vaja … tenim atita la setmana oer treballar el partit i per intentar guanyar 3 punts.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *