90 MINUTS PER SITUAR MANLLEU

Tercer entrenament consecutiu del MONBUS Igualada de cara al partit de divendres a Manlleu. Els arlequinats han fet primer sessió de vídeo amb imatges del partit contra el Voltregà i anàlisi del joc del Manlleu de l’ex-IHC Quim Lòpez. Després la plantilla del primer equip ha fet entrenament a pista durant 90 minuts amb situacions de partit pensant precisament en el joc dels quadribarrats.

Francesc Monclús pot comptar amb tots els seus jugadors inclòs Joan Muntané que en el partit contra el Voltregà va rebre un cop a la cella. El mateix Joanet ha explicat a la mevaweb que “estic molt millor. Pel que hagués pogut ser no ha estat res“. El davanter igualadí té clar que serà a disposició del tècnic per aquest difícil desplaçament a Osona:la ferida ja la tinc molt millor i el cop gairebé ja no em fa mal“. Albert Querol completarà la llista de convocats per aquest enfrontament que es jugarà divendres a 3/4 de 10 del vespre al Muncipal de Manlleu amb direcció arbitral de Galan i Burgos.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *