L’ÀLEX FERRER I TOTS

“Avui hi erem tot”. D’aquesta manera definia Àlex Ferrer l’entrenament d’aquest dimarts, el segon de la setmana. I d’aquesta manera també confirmava que ell també hi havia pogut participar-hi. I és que el de Piera no va poder ser a la sessió de dilluns perque tenia febre. Però avui si. “Si,si. Bé, bé, estic bé, avui ja he entrenat”. També ho ha fet Joan Muntaner que diumenge va haver d’abandonar el partit contra el Voltregà a la primera meitat per un cop a la cella. 

Amb tota la plantilla al complert els arlequinats han treballat intensament pel partit de divendres a Manlleu. Tècnics i jugadors han buscar donar velocitat a l’atac ja que el conjunt quadribarrat es defensa molt bé, tancat i amb ajudes. 

Aquest dimecres el MONBUS farà l’última sessió de la sermana. Ja només faltarà esperar a l’hora del partit. 3/4 de 10 del vespre al Municipal de Manlleu amb arbitratge de Xavier Galan i Manuel Burgos. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *