BARS AMB PASTES

Segon entrenament de la setmana dels jugadors del MONBUS IHC. Ha estat una sessió preparatòria en la qual els tècnics han prioritzat la defensa. Després els arlequinats han fet treball físic amb el PF Carles Mínguez. 

Ha estat un típic dimecres de setmana de partit. Només hi ha hagut una cosa que l’ha fet diferent. El juvenil Roger Bars ha complert amb la tradició de portar pastes a l’entrenament per celebrar un debut, en  aquest cas la seva primera convocatòria amb el primer equip. Aquest dijous els de Francesc Monclús faran l’última sessió de preoaració de cara al partit de dissabte contra un dels equip revelació de la temporada, el CP Alcodiam. Mentrestant, si voleu fer temps mentre arriba el partit, podeu gaudir amb el reportage que la revista digital Fosbury li dedica a l’IHC. El podreu llegir en el següent link:

https://correu.ccma.cat/owa/redir.aspx?C=ra-UbHIKlEu9aRDwFrE102pc4t9yH9IIzgsAHE1E98EzDaO7VWc4QYlfiYFDlEim4EJW2b6bZRM.&URL=http%3a%2f%2frevista.fosbury.cat%2f10%2f483-jose-cabanes-la-pilota-valenciana-deuria-ser-per-decret.html

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *