EL SUD ARRIBA A LES COMES

El MONBUS IHC ja ha tancat la preparació per la visita de l’Alcoi dissabte a les Comes. Els arlequinats han fet la tradicional sessió de vídeo . Primer han visionat el partit de diumenge passat contra el LLeida i després un resum de joc dels alcoians. Després els igualadins han fet entrenament en pista per concretar aspectes d’atac i defensa en situacions en partit.

Després de l’entrenament el tècnic igualadí ha donat el nom del jugador que completarà la llista pel partit. Albert Querol. El MONBUS IHC- Alcoi, corresponent a la jornada número 22 de l’OkLliga,  significarà el retorn a les Comes de l’ex-IHC Ferran Formatjé. El partit es jugarà dissabte a 2/4 de 9 del vespre amb arbitratge d’Antonio Gomez i Eloi Castellnou.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *