JÚNIORS. MOLÍ BLANC HOTEL IHC 6 – NOIA 5. 3 MINUTS D’INFART

3 minuts llarguíssims i emocionants. Els 3 darrers del partit contra el Noia, que després de l’ensopegada contra el Caldes (8-3) s’havia convertit en una final per mantenir les possibilitats de classificar-se pel campionat de Catalunya. 180 segons que arrenquen amb el 5 a 5 aconseguit de penal per Roger Bars (culminant així una remuntada impressionant des del 2 a 4 de la mitja part). Després ha arribat la FD per 15 faltes d’equip, l’aturada extraordinària de Manel del Valle i el gol de la victòria in extremis de Mèndez. Un final emocionantíssim que permet seguir somniant.

INICI COSTARUT

Després de la desfeta de divendres a Caldes, l’IHC necessitava la victòria de manera imperiosa per reenganxar-se a la lluita per classuficar-se pel campionat de Catalunya.

Però un altre cop els igualadins han hagut de lluitar contra un gran equip i amb la dificultat afegida de començar perdent (amb un penal assenyalat al minut 10 de la primera meitat. Poc a poc l’equip ha anat desplegant el seu joc i ha aconseguit empatar amb un gol de Mèndez. Malhauradament unes errades defensives han permés que els cavistes se n’anessin al vestidor amb un clar 2-4 a favor.

REMUNTADA MÀGICA

L’equip no s’ha enfonçat i ha seguit creient en la remuntada. Els gols d’Arnau Figuerola i  la sang freda del Roger Bars en un penal han permés arribar als últims 3 minuts de partit amb possibilitats. El 5 a 5 ja era un bon premi a la constància arlequinada però les emocions  no s’havien acabat. L’àrbitre li assenyala a l’IHC la quinzena falta d’equip. Manel del Valle, explèndit un cop més, atura el llençament. Animats per aquesta gran aturada els igualadins busquen amb convicció el gol que els donaria els 3 punts. I l’aconsegueixen amb una nova acció d’home gol de Mèndez.  Era el definitiu 6-5 que ” arreglava ” el mal resultat de divendres. 

HOTEL MOLÍ BLANC IHC  6 (2/4) Manel del Valle, Tety Vives (1), Arnau Figuerola (1), Roger Torra (1), Jordi Basols/ Roger Bars (1), Jordi Mendez (2), Oriol Prat i Ferran Sala. Entrenador: David Espinalt.

NOIA 5 (4/1) 

Gols: Tety (1) , Arnau (1) Mendez (2) Bars (1p) Torra (1)

Incidències; 18 faltes Ihc. 17 faltes noia . Blaves 1 Ihc. 1 noia. Vermella 1 noia

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *