A.QUEROL: ÉS MACO DEBUTAR I MÉS AMB UN CINC DE LA CASA

imageP- Primers minuts a l’OK LLiga (ja havies jugat a Europa) que suposo que és el somni de tits els jugadors?

A.QUEROL- Bê. Des del primer dia que vaig venir aquí sempre tens la il.lusió de poder debutar amb el priner equip… i molt content. He pogut jugar 3 minutets, amb el caliu de l’afició…

P- T’han aplaudit molt eh!

A.QUEROL- Teníem la sort que estàvem amb un marcador molt clar i va ser relativament fàcil, a més que estàs amb jugadors que t’ajuden, amb el Ton, amb el Nil que porta més temps… i molt content. Sobre tot amb els punts. Ara ja en portem 30, ja estema allà on volíem, empatats amb molts equip i amb el goal average a favor amb l’Alcoi… I ara a esperar més oportunitats.

P- Heu acabat amb un equip Made in Les Comes … treient l’Elagi que de fet ja podem considerar de casa.

A.QUEROL:A. QUEROL- És maco. És maco poder debutar i amb 5 de la casa… Bé, l’Elagi ja el considerem d’aquí. Portem pràcticament els mateixos anys ell i jo… i molt contents també per això.

P- És una recompensa a tants entrenaments, tant treball, tant ajudar l’equip…?

A. QUEROL- Si, si. Som un equip i tot compta. És tant important el que fa gols com el que està fora… Si. Sòn molts entrenaments i no és fàcil entrar en les rotacions i això…  i són moltes hores i jo que vinc de fora, són molts desplaçaments i això… i si, és com un recompensa a tant treball. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *