PLA: MOLT CONTENT D’HAVER-LI POGUT DEDICAR ELS 3 GOLS A LA MEVA ÀVIA

imageP- Sergi, dissabte contra l’Alcoi gran actuació teva… amb  una golejada de … “pastes”?

PLA- Si, quan marquem un hat-trick ens toca portar pastes…

P- Per tant.. genial haver-ne de portar no?

PLA- Si, si. Tant de bò ho puguessim fer cada dia… bé, bé, estem contents. 

P- Molts gols, bon resultat… en un partit important

PLA- Important perque arribem als 30 punts que sembla que aquest any poden marcar una mica la permanència i ara afrontarem els partits difícils que ens queden… el Tourmalet … amb més tranquil.litat i intentarem veure si podem pujar una mica més en la classificació.

P- I ara ens tornem a centrar en la Cers… en el Follonica.

PLA- Si, tenim fins dimecres de l’altra setmana… insòlit no? jugar un partit de la Cers entre setmana… però bé, per horaris i això s’haurà de fer així… i a aprofitar aquests dies per preparar el partit i intentar treure un bon resultat.

P- Ja sabem que no cal que arribin moments complicats perque notis que la gent t’estima però el comportament dels aficionats aquests dies amb la mort de la teva àvia.. el minut de silenci… duposo que són instants que emocionen

PLA- Si, veus que el club té gestos molt macos com el del minut de silenci, portar els braçals negrees… per mi i per la meva familia són motius molt bonics i … molt content d’haver-li pogut dedicar aquests 3 gols a la meva àvia que segur que ens ha vist jugar des de dalt. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *