F. MONCLÚS: CONTRA EL FOLLONICA ENS CONCENTRAREM DIMECRES AL MIGDIA

P- Fem primer una referència encara al partit de dissabte passat contra l’Alcoi… resultat més ampli del que podíem preveure…

F.MONCLÚS- Si, a vegades no saps si és que el rival està per sota del seu nivell o que el fem fluix nosaltres. L’entrenador d’ells estava molt emprenyat… però també penso que és molt mèrit nostre, dels jugadors, de no haver deixat que encaressin l’1 contra 1 que era una de les seves armes, que no xutessin d’exterior que és una de les coses que fan molt bé, de no deixar-los jugar darrera la porteria que és una cos aque fan molt bé ells,… per tant trencar aquest joc ofensiu d’ells va fer que l’Elagi només entrar al vestidor digués … és que m’han arribat poc… I és que vam treballar molt bé sobre tot en defensa

P- I amb continuïtat… perque no hi va haver baixades de tensió

F. MONCLÚS- No, no.. amb 1 a 0 hi va haver aquell penal que podria haver estat l’1 a 1 … però tanbé penso que no vam estar de mass sort amb aquells 4 o 5 pals a la primera meitat … però penso que vam treballar molt bé tant en transicions com en atac… i com ja he dit en defensa.

P- Parlant de defenses… ells van canviar a zonal … us va trastocar molt el plantejament?

F. MONCLÚS- Si, em va sorprendre una mica perque no ho fan. De tots els partits que els he vist no n’hi ha ni un que ho hagin fet, igual els ha anat bé pel partit d’avui a la copa contra el Barça. Però ho vam treballar molt bé… i aquesta és la clau d’aquell partit… que davant totes les situacions vam treballar molt bé. 

P- I ara som en setmana de copa (amb Liceo i Vic ja a semifinals) però per nosaltres és de Cers.

F.MONCLÚS- Si, avui hem acabat feina aquesta setmana… ara tindrem 3 dies de descans… dilluns farem un entrenament fort, intens, dimarts un de més suau.. i dimecres, dia del partit, ens concentrem a la una del migdia a l’Amèrica. Hem demanat als jugadors que demanessin festa i els jugadors han fet molt esforç per no treballar a la tarda i poder estar només pel partit, ja que és entre setmana. Serà un dia especial i farem aquesta concentració especial per arribar al màxim de condicions.

P- Que en saps d’aquest Follonica?

F.MONCLÚS- Bé tenen en Mario Rodriguez, l’argentí que juga al darrera, molt fort, tenen dos internacionals els Pagnini, també molt bons, el molt veterà (41 anys) Franco Polverini (que també fa d’entrenador)… van setens a la lliga, van perdre amb el Trissino 4-2 i contra el Breganze del Guillem Cabestany per 4-1… tinc referències i els hem de seguir treballant. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *