VALLTER IHC 3 – NOIA 3. LA FINAL S’ESCAPA PER LES FD

Les FD han deixat el Vallter IHC fora de la final de la Copa hivern ACHP sub23. No només en els llençaments al final del partit per trencar el 3 a 3 amb que havia acabat el temps reglamentari (els cavistes n’han transformat 2 i els arlequinats cap). Ja abans, durant el partit, l’IHC ha fallat 3 FD més que podrien haver donat ja abans el passaport perla final. I és que en aquesta ocasió les jugades a pilota aturada han estat la creu de l’IHC.

SEMPRE EN REMUNTADA

Tret de l ‘1 a 0 els jugadors igualadins han anat semprevpel darrera en el marcador. Nil Garreta ha obert el marcador però 3 minuts més tard el Noia ha empatat inha aconseguit arribar al descans amb aventatge (1-2).

A la segona meitat l’IHC ha buscat l’empat i l’ha aconseguit al minut 10 a través d’Albert Querol. Però els cavistes han tornat a avançar-se amb un gol precisament de FD. Querol ha tornat a aparèixer de manera immediata per restablir la igualada que ja s’ha mantingut invariable fins al final de la segona part, Després ha vingut l’infortuni de les FD i l’adeu a la final.

VALLTER IHC 3 (1/2) Àlex Ferrer, Nil Garreta (1), Albert Querol (2), Tety Vives i Arnau Figuerola, equip inicial. Roger Bars, Bern Gabriel, Roger Torra, Jordi Mendez i Manel del Valle. Entrenador: David Espinalt.

NOIA 3 (2/1)

Incidències: 10 faltes d ‘equio de l’Igualada i 13 pel Noia Freixenet. Un cop acabat el partit  s’ha reunit el Comitè de Competició per l’alienació indeguda del jugador numero 6 del Noia, Roger Martí, expulsat amb vermella directa diumenge passat en el partit del júnior que es va disputar a Les Comes. La final la jugaran Noia i FCB que s’ha imposat per 9 a 3 al Reus. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *