EL VALLTER IHC A LA PRIMERA COPA HIVERN ACHP SUB23

El VALLTER IHC sub-23 disputa aquest dissabte a Blanes una de les semifinals de la primera copa d’Hivern ACHP que juguen els 4 primer equips de la classificació al final de la primera volta. Els arlequinats s’enfronten al Noia Freixenet en la primera de les semifinals que es jugarà a partir de les 3 de la tarda a la Ciutat Esportiva de Blanes on també s’hi disputa la Copa del Rei sènior. Serà un partit entre el primer i el segon classificat de la categoria. A partir de 2/4 de 5, Reus Deportiu i FC Barcelona jugaran la segona semifinal. La final es jugarà diumenge a partir de 2/4 de 12 al mateix escenari.

Els igualadins han aconseguit el passaport per aquesta competició que s’estrena aquesta temporada gràcies a la seva magnífica marxa en aquesta competició de formació. Ara mateix l’IHC és líder destacat de la classificació amb 33 punts, seguit pel Noia (27), Barcelona (26), Reus 24. Els arlequinats són els quarts més golejadors (77 gols) per 86 del barça, i 82 de Noia i Reus. En canvi l’IHC té la millor defensa amb només 47 gols encaixats (els mateixos que el Noia). Al darrera hi ha Lleida i Vic amb 50, Barça amb 55 i Reus amb 62.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *